[Lyrics] Yowis Ben – Lagu Galau

[Lyrics] Yowis Ben – Lagu Galau. Lagu ini merupakan OST untuk film Yowis Ben 2. Diceritakan Lagu Galau adalah lagu yang tercipta karena Bayu patah hati. Jika kalian sudah nonton Trailler Yowis Ben 2 disitu Susan meninggalkan Bayu karena harus kuliah di German.

Yowis Ben – Lagu Galau

Artist : Yowis Ben
Judul Lagu : Lagu Galau
Ciptaan : Bayu Skak
Album : OST. Yowis Ben 2
Label : PT. KHARISMA STARVISION PLUS

Lirik

Jare ibuku
Luwih penak loro untu
oro ati gawe awak iso kuru

Gak iso maju
Mikir terus dalan buntu
Mlongo karo galau
Saben malem minggu

Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Aku gak wedi nek misale kowe lali
Karo opo sing wes tak lakoni iki
Dadi saiki sakwise kabeh wis mari
Taak arep kowe iso ilang minggat lungo
Wes rausah bali

Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Shares

Leave a Reply